كانيلوني باللحم و الجبن
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
كانيلوني باللحم و الجبن
أدينى دخلت المطبخ اهو عشان بنات المنتدى اللى دخلوا واللى هيجوا يورونا الشطارة والهمه
وعشان ماتفهموش غلط انا ماجربتش الاكلة دى عشان اعرف اكلات اكبر منها بس يلا عشان تتعلموا الاول هههههههههههه
350غ كانيلوني.
زيت زيتون.
1 ملعقة كبيرة بقدونس مجفف.
2 حبات بيض.
300غ جبن.
100غ جبن البارمزون.
250غ جبن الموزريلا.
150غ لحم مفروم.
1 فص ثوم.
1 حبة بصل.
250غ طماطم.
2 ملاعق جبن مبشور.
ملح.
فلفل أسود.
كيفية كانيلوني باللحم و الجبن:
ضعي البصل، الثوم، اللحم المفروم، و الزيت على النار.
اضيفي الطماطم و اتركي المزيج على النار لمدة 20 دقائق.
امزجي الأجبان، البقدونس، البيض، الملح و الفلفل الأسود.
احشي الكانيلوني بحشوة الجبن و ضعيها في صحن الفرن.
ضعي عليها صلصة الطماطم و اللحم.
رشي الجبن المبشور على الكانيلوني و اطهيه لمدة 20 دقيقة
زيت زيتون.
1 ملعقة كبيرة بقدونس مجفف.
2 حبات بيض.
300غ جبن.
100غ جبن البارمزون.
250غ جبن الموزريلا.
150غ لحم مفروم.
1 فص ثوم.
1 حبة بصل.
250غ طماطم.
2 ملاعق جبن مبشور.
ملح.
فلفل أسود.
كيفية كانيلوني باللحم و الجبن:
ضعي البصل، الثوم، اللحم المفروم، و الزيت على النار.
اضيفي الطماطم و اتركي المزيج على النار لمدة 20 دقائق.
امزجي الأجبان، البقدونس، البيض، الملح و الفلفل الأسود.
احشي الكانيلوني بحشوة الجبن و ضعيها في صحن الفرن.
ضعي عليها صلصة الطماطم و اللحم.
رشي الجبن المبشور على الكانيلوني و اطهيه لمدة 20 دقيقة
dandana ali- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 2398
تاريخ التسجيل : 15/08/2010
العمر : 33
الموقع : مصر
رد: كانيلوني باللحم و الجبن
يابنتى قولى حاجة تتطبخ أنا بطبخ بجد
قولوا حاجة مفيدة تنفع هههههههههه
قولوا حاجة مفيدة تنفع هههههههههه
سما- عضو متألق
- عدد المساهمات : 182
تاريخ التسجيل : 22/04/2011
رد: كانيلوني باللحم و الجبن
طيب ماتفرجينا ياسمسم هههههههههههههههه
dandana ali- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 2398
تاريخ التسجيل : 15/08/2010
العمر : 33
الموقع : مصر
رد: كانيلوني باللحم و الجبن
علي فكره الكانيلوني أكله لذيذه جدا للي مجربهاش
وممكن نستعيض عن الحاجات الصعبه بحاجات أسهل في متناول الايد او في البيت
ممكن نلفه باللحم المفروم ونرشه بالجبن المبشور
انا معملتوش بس بحب أكله جدا ولازم طبعا هعمله بنفسي ان شاء الله
شطوره يا دندنه كبرتي اهوه وبتتعلمي الأكل
وسما كمان كبرت وبتعمل الفطار كل يوم
:)
وممكن نستعيض عن الحاجات الصعبه بحاجات أسهل في متناول الايد او في البيت
ممكن نلفه باللحم المفروم ونرشه بالجبن المبشور
انا معملتوش بس بحب أكله جدا ولازم طبعا هعمله بنفسي ان شاء الله
شطوره يا دندنه كبرتي اهوه وبتتعلمي الأكل
وسما كمان كبرت وبتعمل الفطار كل يوم
:)
سجده- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 1079
تاريخ التسجيل : 24/08/2010
الموقع : مــصــــــــــــــــــــــــــر
رد: كانيلوني باللحم و الجبن
وبعدين فين الصور ؟؟
سجده- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 1079
تاريخ التسجيل : 24/08/2010
الموقع : مــصــــــــــــــــــــــــــر
رد: كانيلوني باللحم و الجبن
سجده كتب:علي فكره الكانيلوني أكله لذيذه جدا للي مجربهاش
وممكن نستعيض عن الحاجات الصعبه بحاجات أسهل في متناول الايد او في البيت
ممكن نلفه باللحم المفروم ونرشه بالجبن المبشور
انا معملتوش بس بحب أكله جدا ولازم طبعا هعمله بنفسي ان شاء الله
شطوره يا دندنه كبرتي اهوه وبتتعلمي الأكل
وسما كمان كبرت وبتعمل الفطار كل يوم
:)
يا عم أنت عامل فيها ريس علينا مش لما نعمل الماكرونه الاول ؟؟؟ هههههههههههه
سما- عضو متألق
- عدد المساهمات : 182
تاريخ التسجيل : 22/04/2011
رد: كانيلوني باللحم و الجبن
ههههههههههههههههههههههههههه
واضح اننا هنفضح بعض
واضح اننا هنفضح بعض
dandana ali- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 2398
تاريخ التسجيل : 15/08/2010
العمر : 33
الموقع : مصر
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى