طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
طريقة جميلة جدا لعمل الرنجة بدون رائحة وهيكون طعمها لذيذ جدا
وهى طريقة سهله جدا
هاتى طاسة متوسطة الحجم
حطى فيها قطع بصل مبشورة وحطى زيت ذرة وسخنيهم على النار هادية لحد ما البصل يزبل
بعد كده حطى قطع من الفلفل الرومى الأخضر
أول لما الفلفل يزبل حطى قطع الرنجة
بس طبعا الرنجة بتقطعيها خالص وتخليها من الشوك والجلد وكل الكلام ده وتحطى القطع فى الطاسة
بعد كده تجيبى شوية شارئح طمطام وتحطيها على الرنجة
وتحطى معلقتين طحينة
وتقلبى
خلى النار هادية جدا
هتبدأ الرنجة تخر زيت مع زيت الزيتون الأصلى وهتكتسب ريحة البصل والفلفل
أطفى عليها
قدميها فى طبق التقديم وأعصرى عليها نصف ليمونه
وبالهنا والشفا سلطة الرنجة
maryam memo- عضو متألق
- عدد المساهمات : 78
تاريخ التسجيل : 28/07/2012
رد: طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
شوو هيه الرنجة
وبالبدايه زيت الذرة وأخر شي مذكور زيت الزيتون ولا أنا الي تهت ههههههههههه
مشكووووووووووووووورة
عذاري- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 12704
تاريخ التسجيل : 07/08/2010
الموقع : سلطنه عمان
رد: طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
أه سورى هو زيت ذرة أو زيتون بس انا اتلغبطت كتبته فى الأول ذره وفى الأخر زيتون
أنتى مش عارفة ايه هى أسمكال الرنجة ؟؟؟
السمك المدخن
أنتى مش من مصر ولا ايه ؟؟
فى حد ميعرفش الرنجه والفسيخ ؟؟
بتوع شم النسيم
أنتى مش عارفة ايه هى أسمكال الرنجة ؟؟؟
السمك المدخن
أنتى مش من مصر ولا ايه ؟؟
فى حد ميعرفش الرنجه والفسيخ ؟؟
بتوع شم النسيم
maryam memo- عضو متألق
- عدد المساهمات : 78
تاريخ التسجيل : 28/07/2012
رد: طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
maryam memo كتب:أه سورى هو زيت ذرة أو زيتون بس انا اتلغبطت كتبته فى الأول ذره وفى الأخر زيتون
أنتى مش عارفة ايه هى أسمكال الرنجة ؟؟؟
السمك المدخن
أنتى مش من مصر ولا ايه ؟؟
فى حد ميعرفش الرنجه والفسيخ ؟؟
بتوع شم النسيم
عادي فديتش جلت يمكن ضافت بعدين زيت الزيتون ونسيتي توضحين
بياناتي واضحه
هيه مو من مصر من سلطنة عمان كلنا عرب
جولي من جبل سمك
الفسيخ أعرفه عندنا بالخليج نسمية المالح (سمك يشق بالنص وكل شق فيه شقوق عشان يدخل الملح بكل الشقوق وما يعفن ونتركه فتره وياكلونه وفي بعظهم يحط الكمون والزعتر والليمون والفلفل يعطيه نكهه ) تفسير طويل ههههههه
لما كاتبه الرنجه جا على بالي ليمون الترنج أستغرب لما جلتي نشيل الشوك جلت قصدها شي ثاني
هذا صور ليمون الترنج شحمه اكثر من الليمون
بحفظ الرحمن
بياناتي واضحه
هيه مو من مصر من سلطنة عمان كلنا عرب
جولي من جبل سمك
الفسيخ أعرفه عندنا بالخليج نسمية المالح (سمك يشق بالنص وكل شق فيه شقوق عشان يدخل الملح بكل الشقوق وما يعفن ونتركه فتره وياكلونه وفي بعظهم يحط الكمون والزعتر والليمون والفلفل يعطيه نكهه ) تفسير طويل ههههههه
لما كاتبه الرنجه جا على بالي ليمون الترنج أستغرب لما جلتي نشيل الشوك جلت قصدها شي ثاني
هذا صور ليمون الترنج شحمه اكثر من الليمون
بحفظ الرحمن
عذاري- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 12704
تاريخ التسجيل : 07/08/2010
الموقع : سلطنه عمان
رد: طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
عذاري كتب:maryam memo كتب:أه سورى هو زيت ذرة أو زيتون بس انا اتلغبطت كتبته فى الأول ذره وفى الأخر زيتون
أنتى مش عارفة ايه هى أسمكال الرنجة ؟؟؟
السمك المدخن
أنتى مش من مصر ولا ايه ؟؟
فى حد ميعرفش الرنجه والفسيخ ؟؟
بتوع شم النسيمعادي فديتش جلت يمكن ضافت بعدين زيت الزيتون ونسيتي توضحين
بياناتي واضحه
هيه مو من مصر من سلطنة عمان كلنا عرب
جولي من جبل سمك
الفسيخ أعرفه عندنا بالخليج نسمية المالح (سمك يشق بالنص وكل شق فيه شقوق عشان يدخل الملح بكل الشقوق وما يعفن ونتركه فتره وياكلونه وفي بعظهم يحط الكمون والزعتر والليمون والفلفل يعطيه نكهه ) تفسير طويل ههههههه
لما كاتبه الرنجه جا على بالي ليمون الترنج أستغرب لما جلتي نشيل الشوك جلت قصدها شي ثاني
هذا صور ليمون الترنج شحمه اكثر من الليمون
بحفظ الرحمن
طيب انتى مش مصرية مش خايفة لمصريين ينصبوا عليكى ههههههههههه خلى بالك
maryam memo- عضو متألق
- عدد المساهمات : 78
تاريخ التسجيل : 28/07/2012
رد: طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
الحمد لله أصدقائي من مصر واثقه منهم
أصابع أيدك مو سوى
أصابع أيدك مو سوى
عذاري- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 12704
تاريخ التسجيل : 07/08/2010
الموقع : سلطنه عمان
رد: طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
عذاري كتب:الحمد لله أصدقائي من مصر واثقه منهم
أصابع أيدك مو سوى
ههههههههههههههه يعنى أنتى عاملة رنجة وبصل وكمان بتقولى لها خلى بالك المصريين نصابين
يابنتى أنتى كده بتضربى السياحة فى البلد ههههههههههههه
الناس دى بتيجى البلد تدفع شىء وشويات
عملة صعبة سبينا نسترزق هههههه
هدى نور الدين 2000- عضو متألق
- عدد المساهمات : 66
تاريخ التسجيل : 03/09/2012
رد: طريقة عمل الرنجة بشكل أفضل ( الشيف شربينى )
هدى نور الدين 2000 كتب:عذاري كتب:الحمد لله أصدقائي من مصر واثقه منهم
أصابع أيدك مو سوى
ههههههههههههههه يعنى أنتى عاملة رنجة وبصل وكمان بتقولى لها خلى بالك المصريين نصابين
يابنتى أنتى كده بتضربى السياحة فى البلد ههههههههههههه
الناس دى بتيجى البلد تدفع شىء وشويات
عملة صعبة سبينا نسترزق هههههه
أونااااااااااا نسترزق ههههههههههه
ربي يحفظكم جميعا
ربي يحفظكم جميعا
عذاري- منسق تابع للإداره
- عدد المساهمات : 12704
تاريخ التسجيل : 07/08/2010
الموقع : سلطنه عمان
مواضيع مماثلة
» الأزهر يجمد الحوار مع الفاتيكان ردا على تعرضه للإسلام بشكل سلبي
» 9 قوانين من أجل إنسان أفضل
» طريقة عمل الحواوشى
» طريقة عمل الشركسية
» طريقة صنع الموكا البارد
» 9 قوانين من أجل إنسان أفضل
» طريقة عمل الحواوشى
» طريقة عمل الشركسية
» طريقة صنع الموكا البارد
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى